Избор на акумулатор – 5 доказани марки

Акумулатора на вашето превозно средство е една от най-важните части на вашия автомобил.

Без него няма да можете да генерирате достатъчно мощност, за да завъртите стартовия двигател на колата си и в крайна сметка самия двигател. Батерията на вашия автомобил доставя електрическа енергия и на много други системи в автомобила.

Избор на акумулатор - 5 доказани марки

Но акумулаторите не са създадени, за да издържат вечно и има голяма вероятност в крайна сметка да смените батерията няколко пъти през целия живот на колата си.
Налични са безброй видове акумулатори, така че как да разберете коя е най-подходящата за вашия автомобил?

5 От Най-Добрите Батерии За Автомобили

В тази статия ще разгледаме 5 от най-добрите налични автомобилни акумулатори, както и как да изберем автомобилна батерия. И накрая, ще ви дадем най-добрия избор на батерията

Акумулатор Optima

Батериите Optima постоянно се нареждат сред топ батериите на пазара и това е с основателна причина.

Те създават акумулатори с голяма мощност, а размера им е малък.
Опцията Red Top е особено известна като фантастичен избор за шофьори, които живеят в изключително студени условия, тъй като се доказаха като надеждни дори при най-ниските температури.

Red Optima акумулатор, също е отличен избор за тези, които ще правят по-екстремно шофиране като хотдъри и офроудъри. Това е така, защото са създадени да поемат много вибрации и раздразнения и да продължат да функционират.

Тази марка акумулатори, както и много други, може да намерите в сайта dandBpro на адрес https://www.dandbpro.com/produkt-kategorya/акумулатори/автомобилни-акумулатори/

Акумулатор Mighty Max ML35-12


Тази видове акумулатори, определено търсят ценящи клиенти. Mighty Max ML35-12 е акумулаторна слънчева батерия, която може да се използва в голямо разнообразие от превозни средства.

Тази батерия се използва в автомобили, но също така и лодки и дори селскостопански инвентар. Акумулатора е направен много здрав, въпреки крехкостта, която много други видове соларни акумулатори имат. Те също така издържат доста дълго време.
Тази дълга продължителност на живота се дължи до голяма степен на способността на батерията да има дълбок цикъл.

Функцията за дълбок цикъл има минимално въздействие върху цялостния живот на акумулатора, но ще работи дълго време. Нещо повече, тази дълга функционалност не се влияе от метеорологичните условия или температури.

AC Delco Professional AGM акумулатор

Батерията AC Delco Professional AGM е идеален избор за някой, който търси достъпен акумулатор за ежедневна употреба.

Въпреки че не е предназначен за екстремни характеристики, с които, да речем, може да се похвали батерията на Optima, този акумулатор наистина надхвърля качеството на повечето за големите производители на акумулатори.

AGM батерията от AC Delco е устойчива на течове, така че е добър избор за автомобили на които акумулатори се намират на места с вода, тъй като необходимата поддръжка на практика е нулева. Освен това този акумулатор издържа същото време, колкото акумулатори с 50 % по-висока цена.

DieHard Advanced Gold AGM Батерия


DieHard батериите са друг отличен избор за онези шофьори, които интензивно използват автомобилите си. Те могат да издържат на огромно количество вибрации. Освен това, с възможността да произвежда 772 усилвателя за студено манипулиране, а това ще помогне на хората, които карат колите си на тежка зима.

Истинският ключ към върховната производителност на тази акумулатора се крие в нейната конструкция. Този акумулатор, използва система за окачване на електролит, която служи за защита на вътрешните части на батерията.

Дори нашият кратък списък с 5 от най-добрите акумулатори за автомобили на пазара може да бъде малко грешен за тези от Вас, които не сте обърнали внимание на мощността си. Преди да вземете окончателно решение, важно е да прецените точно какъв вид батерия ви е необходим, къде ще го карате и каква е колата Ви.

Ако планирате покупка на нов акумулатор, то онлайн магазина Акумулатори и Батерии | DandBpro е Вашето място.